Wie is Kronos Solar?

Kronos Solar komt oorspronkelijk uit Duitsland, waar al jarenlang een sterke markt voor de opwek van zonne-energie bestaat. Kronos Solar realiseert zonneparken op weidegrond, braakliggend land, voormalige industriegebieden, afvalbergen, en andere gronden.

Kronos is één van de snelstgroeiende ontwikkelaars op de markt en actief op 4 continenten, in 9 verschillende landen, waaronder Frankrijk, Engeland, Duitsland en Nederland. Wij hebben internationaal al meer dan 60 zonneparken ontwikkeld, waarvan er in Nederland nu 6 zijn gebouwd. Het komende jaar komen hier nog eens 7 parken bij. In Nederland zijn 17 vergunningen verkregen, met een slagingspercentage van meer dan 90%.

Het succes van Kronos is gebaseerd op een directe verbinding met lokale inwoners en belanghebbenden en een scherpe blik op kwaliteit en kosteneffectiviteit. Als onafhankelijke ontwikkelaar is Kronos Solar in staat de meest geschikte locaties, technologieën en partners te combineren om zo verantwoorde, duurzame zonne-energie projecten te kunnen realiseren.

Vanwege de complexiteit van de projecten kiest Kronos Solar ervoor om van A tot Z betrokken te zijn en daarbij veel aandacht te besteden aan samenwerking met lokale partijen en een duurzame landschappelijke inpassing zodat ook meerwaarde voor de omgeving ontstaat.

Meer informatie kunt u vinden op de website.

Geplaatst in .